Skyltfab Stockholm AB | God kreditvärdighet
17178
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17178,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

God kreditvärdighet

God kreditvärdighet

 

Vår kreditrating – AA-god kreditvärdighet – innebär kort och gott att vi har ordning på vår ekonomi och att vi har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. I slutändan gynnar detta både våra kunder och leverantörer eftersom det visar att vi sköter våra betalningar och att vi har de ekonomiska muskler och förutsättningar som behövs för att exempelvis ta hand om reklamationer och garantiärenden som kan komma in i efterhand. God kreditvärdighet borgar också för att vi är en samarbetspartner och leverantör att satsa på och bygga något långsiktigt med.

 

Vår rating – AA
Till höger här på sidan ser du vår dagsaktuella rating – symbolen uppdaterar sig automatiskt i realtid och hämtas från Soliditets databaser och är alltså inget vi kan påverka. Vår målsättning är naturligtvis att ha trippel-A (AAA) men först måste vi fylla 10 år vilket är ett krav för den ratingen.

 

Aktuell kreditrapport
Under Kontakt hittar du en knapp till Soliditets kreditsystem där du får en dagsaktuell kreditrapport på Skyltfab.

 

Om ratingsystemet – AAA
Det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få är AAA. Bland annat krävs att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Om något av dessa krav inte uppfylls får företaget AA (god kreditvärdighet).

Soliditets kreditvärderingssystem är en mycket känd och tillförlitlig expertmodell som hjälper ditt företag att undvika kreditförluster och bygger på unik erfarenhet av kreditgivning. Hela 90 procent av konkurserna fångas upp på tidigt stadium, vilket förhindrar onödiga kreditförluster. Systemet ger löpande uppdatering av ratingstatistik som bekräftar träffsäkerheten över lång tid, och har visat sig fungera under såväl låg- som högkonjunktur. Sedan lanseringen 1989 har vi kontinuerligt vidareutvecklat systemet och mätningar görs hela tiden för att bibehålla högsta möjliga kvalitet och träffsäkerhet.

 

Alltid aktuell information som värderas
Kreditinformation är en färskvara. Soliditet uppdaterar därför informationen flera gånger dagligen. Dessutom görs en aktuell kreditbedömning/ kreditrating varje gång ny information kommer in. Det gör att du alltid har en värdering baserad på dagsaktuell information.

Klickar du på AA-symbolen så kommer du direkt till Soliditets sida där du kan läsa mer om ratingsystemet.