Skyltfab Stockholm AB | Tjänster
16435
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16435,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Tjänster

Elinstallationer

Vi utför alla möjliga typer av elinstallationer åt privatpersoner eller företag. Stora entreprenader såsom skolor, äldreboenden, badhus eller köpcentran kombineras med mindre installationer åt exempelvis villaägare.

Datanätsinstallationer

Kommunikation är en mycket viktig del om inte oumbärlig oavsett vilken verksamhet ni bedriver. Allt större krav ställs på nåbarhet där många gånger överföringshastigheten är en viktig faktor. Idag ger tekniken affärsmöjligheter som tidigare inte varit att tänka på, detta förutsätter dock ett väl fungerande datanät. Vi utför installation av datanät och telenät, nyinstallation och förändringar i befintliga nät, såväl koppar som fiber.

Larminstallation

Öka säkerheten i din fastighet med ett larm, det skyddar dig från inbrottstjuvar eller mot brand. Vi utför kompletta installationer med möjlighet till koppling till larmcentral.

Teleinstallationer

Vi har lång erfarenhet inom denna typ av arbeten. Här avses givetvis dragning av nät till telefoner, porttelefoner och andra interna kommunikationssystem på t.ex. lager och kontor. Dessutom innefattas exempelvis koaxialkabel för kabel-TV och antenninstallationer, kabel för ljudanläggningar och ljudslingor etc.

Brandlarm

Brandlarm och utrymningslarm har ett enkelt syfte, det är till för att rädda liv!

Förutom att rädda liv så har det även möjlighet till att ge dig en tidig indikering på en brand så att du kan sätta in rätt resurser för att snabbt få tillbudet under kontroll innan det orsakar enorma kostnader. Vi installerar rökdetektorer, larmknappar och larmklockor med möjlighet till koppling mot larmcentral.

Inbrottslarm

Vi installerar inbrottslarm för alla kategorier av objekt oberoende av storlek eller andra speciella önskemål. Exempel på objekt som har fördel av att ett inbrottslarm installerat i preventivt syfte är skolor, idrottshallar, offentliga anläggningar, företag och större industrier men också butiker, villor och lägenheter.

Passerkontroll

Vi installerar kompletta system för tillträdeskontroll inkl. elektrisk låsning. Vi har goda kunskaper om hur ni bygger upp en effektiv passersystem.

Har du frågor eller funderingar, eller är du ute efter en offert?
Kontakta oss